Bemutatkozás
2 posters
Imperializmus :: Egyéb :: OFF TOPIK
1 / 1 oldal
Re: Bemutatkozás
Hogy legyen egy kis példa, akkor én kezdem a bemutatkozást. A játékbeli nevem Flat, amúgy Laci vagyok. A szlovákiai Komáromban élek már jó hosszú ideje. Élvezem az életet, szeretek mosolyogni és mindenhez igyekszek pozitívan hozzáállni. Kedvenc időtöltéseim közé tartoznak a különböző sportok. Úgy 2006 óta játszok ilyen fórum alapú játékokon. Első ilyen játékom a Nemzetek volt, ahol Belgiumot választottam. Majd én is csináltam már oldalakat. Ilyen volt a Nemzetek by Flat és az Imperializmus. A Nemzetek már nem fog elindulni. Lényegében ennyi.
Flat- Posts : 176
Re: Bemutatkozás
Akkor én meg folytatnám!
Itt a játékon a nevem Herico de,amúgy Kristófnak hívnak és Szerbiában élek Magyarkanizsai lakos vagyok,de 18 éves vagyok..Elég hosszú ideje játszok már ilyen játékokat és nem egy ilyen játékon játszok már ezen az oldalon kívül még kettő oldalon vagyok az egyiken már adminkodok..
Itt a játékon a nevem Herico de,amúgy Kristófnak hívnak és Szerbiában élek Magyarkanizsai lakos vagyok,de 18 éves vagyok..Elég hosszú ideje játszok már ilyen játékokat és nem egy ilyen játékon játszok már ezen az oldalon kívül még kettő oldalon vagyok az egyiken már adminkodok..
Imperializmus :: Egyéb :: OFF TOPIK
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.