The Times /Brit Birodalom/

Go down

The Times /Brit Birodalom/ Empty The Times /Brit Birodalom/

Témanyitás  Levedi on Kedd Márc. 08, 2011 11:20 am

The Times /Brit Birodalom/ 22008_the-times-111752
Levedi
Levedi

Posts : 53
Join date : 2011. Feb. 05.

Vissza az elejére Go down

The Times /Brit Birodalom/ Empty Re: The Times /Brit Birodalom/

Témanyitás  Levedi on Szomb. Ápr. 02, 2011 10:20 am

The Times /Brit Birodalom/ Images?q=tbn:ANd9GcSU2a2Uxi_YvVMeAK028QKyDvN5PclpMZ_QbsljZZRbGsrZlB2C4Q

Gazdasági fellendülés:

A Brit Birodalom a múlt hónapokban jelentős fejlesztéseket hajtott végre, melynek köszönhetően az élelmiszerhiányunkat nagymértékben sikerült stabilizálni. Az indiai marhaprojekt már ebben a hónapban éreztette hatását, az ausztrál birkaprojektet pedig ebben a hónapban szavazta meg az országgyűlés, mely további élelmet fog hozni a piacra. Jelentős változtatások történtek a pénzügy terén, és további reformok fognak beköszönteni a fegyvergyártásnál és hadügynél is. Ezáltal a birodalom lakosságát tudjuk foglalkoztatni és a gazdaságunk motorja is fel fog pörögni.

Az Osztrák-Magyar Monarchia vége:

The Times /Brit Birodalom/ Omm
Így néz ki az OMM jelenleg, de nem sokáig. Az OMM először hadat üzent Svájcnak, a Román Királyságnak és a Szerb Királyságnak. Viszonylag gyorsan elfoglalta Svájcot, Szerbiát, de a románokkal nem boldogult. Egy rövid időre a németek is segített az OMM-nek, de után visszavonult, sőt mostmár meg is támadta. A német hadüzeneten felbátorodva az oszmánok is hadat üzentek, így az OMM-nek már két fronton is kell harcolni. A meggyengült hadsereg vajon ki fogja bírni ezt, vagy elbukik az egész Monarchia?

Japán barátság, francia és orosz hadüzenet:

Országunk titkos szerződést kötött Japánnal, melyet újságunk nem közöl le. Ennek eredményeként az orosz invázió hatására országunk hadat üzent az Orosz Birodalomnak. Japán forrásokból tudjuk, hogy az oroszok még nem támadtak.
Viszont ahogy hadat üzentünk az oroszoknak, úgy nemsokára megjött a francia hadüzenet, de azon kívül, hogy a brit flotta megsemmisített néhány hajót, esemény nem történt.
Levedi
Levedi

Posts : 53
Join date : 2011. Feb. 05.

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.