Szövetségek,Konferenciák,Talákozók

Go down

Szövetségek,Konferenciák,Talákozók Empty Szövetségek,Konferenciák,Talákozók

Témanyitás  Herico on Csüt. Feb. 03, 2011 1:53 am

Szövetségek:

Egy szövetség lehet csupán gazdasági vagy éppen katonai,esetleg mindkettőt is. Ti döntitek el milyen profilú legyen,hogy kik léphetnek be,és,hogy mik lesznek a szövetség funkciói,intézményei stb. Nem korlátozzuk,hogy 1 állam hány szövetségben,szervezetben vegyen részt,de ha egy szövetség általában olyan szintre jut,hogy nagyon bizalmi akkor az alapítók meg fogják követelni,hogy ne legyen más hasonló szövetségnek tagja az adott ország.Egy szövetség maximum 6 tagból állhat,melyben lehet 1 NJK nemzet is.

Szövetség Alapítása:

Az alapításhoz először keresned kell egy másik államot,aki veled együtt lesz a szövetség alapítója.Először is írsz egy üzenetet valamelyik adminnak,hogy szeretnél létrehozni egy szervezetet,vagy szövetséget. Írd meg,hogy mi a neve,és hogy kik lesznek a tagjai,valamint írj egy rövid leírás,hogy mi lesz a célja a szervezetnek,szövetségnek.A tagoknak is írniuk kell egy privát üzenetet,hogy valóban tagjai szeretnének lenni az adott szövetségnek!Ezután az adminok nyitnak neked egy topicot amibe csak a megjelölt tagok léphetnek be.

Konferenciák, Találkozók:

Vannak ideiglenes találkozók nemzetek között, ilyenek a konferenciák is. Ennek létrehozását ugyanúgy kell igényelni,mint a szövetségekét. Ilyen saját topicot csak akkor kaptok,ha minimum 3 résztvevő van! Aztán,hogyha a találkozó lejárt,és megbeszéltetek mindent akkor a topic törlésre kerül.
Herico
Herico
Admin

Posts : 548
Join date : 2010. Jul. 12.
Age : 27

http://imperializmus.hungarianforum.net / http://battleweb.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.