NJK Diplomácia

Go down

NJK Diplomácia Empty NJK Diplomácia

Témanyitás  Herico on Csüt. Feb. 03, 2011 1:28 am

NJK országok:

A Nem Játékos kifejezés azokat az országokat jelölik, amelyek nincsenek játékos irányítása alatt. Ezek jellemzően a helyi őslakosok és azok államai. Ezeknek nincs túl nagy befolyásuk a világban történőkre, leginkább csak a gyarmatosítás akadályozzák különféle módokon.
Ezen kívül NJK lehet még fontosabb ország is, amelyet nem irányít játékos. Ilyenkor mi adminok irányítjuk és cselekszünk vele. De ezenkívül ide taroznak még a játékos irányításán kívül első csoportok, szervezetek is. Erre a legjobb példa a Kelet-Indiai Társaság, a helyi lázadók, de akár a Szocialista mozgalmak is.
Az NJK-kal ugyanazt meg lehet tenni, mint a rendes országokkal. Lehet velük diplomáciát folytatni vagy privát topikban vagy NJK Nagykövetségen, és szövetségekbe is meg lehet hívni őket. Egy szövetségben JK/2 számú Nem Játékos állam lehet jelen.
Herico
Herico
Admin

Posts : 548
Join date : 2010. Jul. 12.
Age : 27

http://imperializmus.hungarianforum.net / http://battleweb.uw.hu

Vissza az elejére Go down

NJK Diplomácia Empty Re: NJK Diplomácia

Témanyitás  Herico on Vas. Feb. 13, 2011 10:20 am

Az NJK Diplomácia az egyben az országok közötti kapcsolatok bírod tárgyalni de nem akárhogy hanem privát jelegű tárgyalásokkal..Ez az NJK nem csak olyan országokkal bírod létre hozni hanem amelyik ország nincs ki adva és nincs gazdája és te avval akarod az NJK kapcsolatot rendezni vagy szorosabbá kötni akkor köteles vagy a játékvezetők felé jelezned és a játékvezetők azt elintézik,hogy avval a nemzettel meg legyen a tárgyalás..

A tárgyalásról az adminok majd figyelmeztetni fognak,hogy mi lett a tárgyaláson..leg később két napón belül fognak neked jelezni,hogy melyen lett a tárgyalás mit tudtatok elérni azzal,hogy azzal az országgal sikerült-e az NJK kapcsolatot meg tárgyalni vagy meg kötni..


De azonban az a nemzet amit te ki válaztotad az nem kötelező rész vennie azon a tárgyaláson jogában ál el utasítani azt a tárgyalást.
Herico
Herico
Admin

Posts : 548
Join date : 2010. Jul. 12.
Age : 27

http://imperializmus.hungarianforum.net / http://battleweb.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.